Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.12
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pasztet gryczany z pieczonych warzyw, chutney jabłkowy
Cebula biała, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), SELER korzeniowy, Pietruszka, Pieczarki, Marchew, Sól, Kasza gryczana niepalona, Papryka ostra, ORZECHY WŁOSKIE, Oregano, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Kolendra (nasiona), Cynamon, Kmin rzymski, JAJA kurze, Cebula biała, Czosnek, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Miód pszczeli, jabłko, Soczewica zielona
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 529 kJ/126 kcal |
Tłuszcz: 4,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 17,9 g w tym cukry: 6,3 g |
Błonnik: 4,1 g |
Białko: 6,0 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- jaja
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.