Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.94
-
Dairy Free
Pasztet grzybowy z ciecierzycy, pumpernikiel, roszponka i papryka
Roszponka, Olej rzepakowy, Podgrzybki, Pieczarki, ORZECHY WŁOSKIE, Sól, Czosnek, Ciecierzyca, Cebula biała, Papryka czerwona, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Rozmaryn, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Papryka wędzona, Oliwa z oliwek, Cukier, Pumpernikiel (rozdrobione ziarno ŻYTNIE, woda, syrop z buraków cukrowych, sól, ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO, drożdże)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 438 kJ/344 kcal |
Tłuszcz: 13,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 48,9 g w tym cukry: 4,5 g |
Błonnik: 12,8 g |
Białko: 11,6 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.