Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34 Star

Pasztet jajeczno-pieczarkowy, sos majonezowy z koperkiem, chleb razowy, ogórek kiszony, papryka

Ogórek kiszony (ogórki, woda, przyprawy (GORCZYCA), sól), Papryka czerwona, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), JAJA kurze, Pieczarki, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Majonez (Olej rzepakowy, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Koperek, Cebula biała, Szczypiorek, Śmietana 18% tłuszczu (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Olej rzepakowy, Bułka tarta (Mąka PSZENNA, woda, drożdże, sól), Sól, Pieprz czarny, Majeranek, Kurkuma, Sok z cytryny, Czosnek, .

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 012 kJ/481 kcal
Tłuszcz: 24,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,2 g
Węglowodany: 48,3 g
w tym cukry: 6,7 g
Błonnik: 7,3 g
Białko: 22,1 g
Sól: 3,5 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: