Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.32
-
Dairy Free
-
Vegan
Pasztet marchewkowy z cieciorką i wędzoną solą, chleb razowy ze słonecznikiem, warzywa
Chleb razowy ze słonecznikiem (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, nasiona słonecznika, mąka PSZENNA, sól), Siemię lniane, Roślinny Zamiennik Jajek (tapioka (skrobia z manioku), mąka ziemniaczana, łuska babki jajowatej, inulina (błonnik z cykori), substancja zagęszczjąca: guma guar, czarna sól himalajska Kala Namak, barwnik naturalny: karoteny roślinne), Nasiona słonecznika, Marchew, Koperek, Czosnek, Ciecierzyca, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sól, Przyprawa arabska zaatar (SEZAM, tymianek, sól, sumak), Kiełki rzodkiewki, Pieprz czarny, Papryka wędzona, Papryka słodka, Papryka ostra, Olej rzepakowy, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Kmin rzymski, Imbir, Gałka muszkatołowa, Ogórek zielony, Rzodkiewka
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 192 kJ/285 kcal |
Tłuszcz: 14,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 30,9 g w tym cukry: 3,1 g |
Błonnik: 7,3 g |
Białko: 9,3 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.