Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21
-
Dairy Free
Pasztet mięsny z gruszką i rozmarynem, dżem żurawinowy, chleb razowy, ogórek
Dżem żurawinowy, Roszponka, Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Ogórek zielony, Gałka muszkatołowa, Majeranek, Pieprz czarny, Rozmaryn, Sól, Wieprzowina, Wołowina, Cebula czerwona, Olej rzepakowy, Gruszka, JAJA kurze, Wątróbka drobiowa
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 121 kJ/268 kcal |
Tłuszcz: 5,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 41,6 g w tym cukry: 5,2 g |
Błonnik: 5,2 g |
Białko: 12,1 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.