Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
Pasztet rybny, chleb razowy, marynowane podgrzybki
Podgrzybki marynowane, Czerwony pieprz, Rozmaryn, Czosnek, MASŁO 82% tł., JAJA kurze, ŁOSOŚ, JAJA kurze, DORSZ, Cebula biała, Olej rzepakowy, Sól, Sok z cytryny, ŚMIETANA 15% tł., Pieprz biały, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), MLEKO spożywcze 2% tł.
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 084 kJ/259 kcal |
Tłuszcz: 8,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g |
Węglowodany: 25,0 g w tym cukry: 0,8 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 21,7 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.