Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.16
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pasztet rybny z batatami i kaszą jaglaną, musztarda dijon
Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Imbir, Kardamon, Sok z limonki, Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Batat, Kasza jaglana, Sól, ŁOSOŚ, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 846 kJ/202 kcal |
Tłuszcz: 7,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 22,1 g w tym cukry: 5,1 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 11,1 g |
Sól: 2,3 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.