Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.01
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pasztet z białej fasoli z sosem porzeczkowo-chrzanowym
Szczaw krwisty, Sól, Miód pszczeli, Chrzan, JAJA kurze, jabłko, Cynamon, Fasola biała, Czosnek, Gałka muszkatołowa, Cebula biała, Tymianek, Płatki OWSIANE bezglutenowe, Olej rzepakowy, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Majeranek, Porzeczki czarne
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 006 kJ/240 kcal |
Tłuszcz: 8,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 35,3 g w tym cukry: 5,9 g |
Błonnik: 8,7 g |
Białko: 12,9 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gorczyca
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.