Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Dairy Free
Pasztet z białej fasoli z żurawiną, chleb razowy, rzodkiewka
Rzodkiewka, Dżem żurawinowy, Kiełki rzodkiewki, Cebula biała, jabłko, Cynamon, Fasola biała, Sól, Czosnek, Płatki OWSIANE bezglutenowe, Tymianek, Olej rzepakowy, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Majeranek, Gałka muszkatołowa, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 464 kJ/350 kcal |
Tłuszcz: 8,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 56,6 g w tym cukry: 7,7 g |
Błonnik: 10,4 g |
Białko: 17,0 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.