Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pasztet z kalafiora, sos żurawinowy z chrzanem
Kiełki rzodkiewki, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Dynia pestki, Kalafior, Kasza jaglana, JAJA kurze, Natka pietruszki, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Ziemniaki, Chrzan, Dżem żurawinowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 413 kJ/99 kcal |
Tłuszcz: 4,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 16,1 g w tym cukry: 5,7 g |
Błonnik: 1,9 g |
Białko: 2,8 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.