Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.06
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pasztet z tofu i warzywami, sos żurawinowy z chrzanem
Kiełki rzodkiewki, Por, Marchew, JAJA kurze, Pietruszka, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), SELER korzeniowy, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Chrzan, Dżem żurawinowy
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 841 kJ/201 kcal |
Tłuszcz: 11,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 21,6 g w tym cukry: 14,1 g |
Błonnik: 4,6 g |
Białko: 10,9 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- jaja
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.