Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
Pasztet z wątróbki z żurawiną, chleb razowy, pomidorki
Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Dżem żurawinowy, Cukier, Gałka muszkatołowa, Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Cebula czerwona, MASŁO 82% tł., Czosnek, JAJA kurze, Wątróbka drobiowa, Pomidorki daktylowe, Roszponka
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 008 kJ/241 kcal |
Tłuszcz: 5,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 38,8 g w tym cukry: 8,8 g |
Błonnik: 4,7 g |
Białko: 11,8 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.