Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.32
Pate z kurzych wątróbek, chleb razowy ze słonecznikiem, gruszka
Chleb razowy ze słonecznikiem (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, nasiona słonecznika, mąka PSZENNA, sól), Czerwony pieprz, Gruszka, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Cukier, Gałka muszkatołowa, Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Cebula czerwona, MASŁO 82% tł., Czosnek, JAJA kurze, Wątróbka drobiowa, Rozmaryn
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 025 kJ/245 kcal |
Tłuszcz: 10,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g |
Węglowodany: 24,9 g w tym cukry: 5,8 g |
Błonnik: 3,8 g |
Białko: 14,0 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.