Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51
Pecan pie
Cukier puder, JAJA kurze, Mąka PSZENNA, Proszek do pieczenia, Olej kokosowy, Cukier, MASŁO 82% tł., Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Pasta waniliowa, Sól, Syrop klonowy, ORZECHY PEKAN
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 686 kJ/164 kcal |
Tłuszcz: 11,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,9 g |
Węglowodany: 13,3 g w tym cukry: 2,4 g |
Błonnik: 0,9 g |
Białko: 2,6 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.