Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.06 Star
  • Dairy Free

Pęczak po meksykańsku, salsa pomidorowa

Fasola czerwona, Kukurydza, Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cukinia, Woda, Papryka czerwona, Cebula biała, Cebula czerwona, Olej rzepakowy, Szczypiorek, Koncentrat pomidorowy 30%, Sól, Natka pietruszki, Czosnek, Oliwa z oliwek, Kmin rzymski, Papryka ostra, Sambal oelek (papryka chili, sól, cukier, ocet)

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 560 kJ/373 kcal
Tłuszcz: 7,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 64,8 g
w tym cukry: 7,8 g
Błonnik: 10,4 g
Białko: 11,9 g
Sól: 1,2 g

Alergeny

  • gluten

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: