Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.06
-
Dairy Free
Pęczak po meksykańsku, salsa pomidorowa
Cukinia, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Natka pietruszki, Cebula czerwona, Szczypiorek, Kukurydza, Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Fasola czerwona, Czosnek, Kmin rzymski, Olej rzepakowy, Cebula biała, Papryka ostra, Papryka czerwona, Oliwa z oliwek, Koncentrat pomidorowy 30%, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 564 kJ/374 kcal |
Tłuszcz: 7,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 65,1 g w tym cukry: 7,6 g |
Błonnik: 10,4 g |
Białko: 11,9 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.