Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21
-
Dairy Free
-
-
Pęczotto pomidorowe z warzywami, sałatka z sosem winegret
Ogórek zielony, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Sałata mix, Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Czosnek, Cebula biała, Sól, Pieprz czarny, Papryka żółta, Oregano, Olej rzepakowy, Marchew, Koncentrat pomidorowy 30%, Groszek zielony, Cynamon, Cukinia, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 226 kJ/293 kcal |
Tłuszcz: 15,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 34,9 g w tym cukry: 6,2 g |
Błonnik: 4,8 g |
Białko: 5,9 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.