Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21 Star
  • Dairy Free

Pęczotto pomidorowe z warzywami, sałatka z sosem winegret

Papryka żółta, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Ogórek zielony, Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Sałata mix, Olej rzepakowy, ., Cukinia, Groszek zielony, Marchew, Koncentrat pomidorowy 30%, Cebula biała, Czosnek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ) (woda, GORCZYCA biała, GORCZYCA czarna, ocet spirytusowy, ocet jabłkowy, sól, cukier, stabilizator (guma ksantanowa, guma guar), przyprawy, barwnik (kurkumina)), Pieprz czarny, Oregano, Cynamon

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 228 kJ/294 kcal
Tłuszcz: 15,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 34,5 g
w tym cukry: 6,2 g
Błonnik: 4,7 g
Białko: 6,0 g
Sól: 0,4 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: