Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
Pęczotto z brokułami, fetą i suszonymi pomidorami, surówka z marchewki
Ser typu feta (MLEKO, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Kiełki słonecznika, Olej rzepakowy, Sos słodkie chili, Brokuł, Cebula biała, Czosnek, Sól, Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Natka pietruszki, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Nasiona słonecznika, Surówka marchewkowa z jabłkiem (marchew, jabłko, olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 745 kJ/417 kcal |
Tłuszcz: 23,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,9 g |
Węglowodany: 49,2 g w tym cukry: 11,9 g |
Błonnik: 6,5 g |
Białko: 15,0 g |
Sól: 2,2 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.