Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25 Star

Pęczotto z brokułami, fetą i suszonymi pomidorami, surówka z marchewki

Brokuł, Surówka marchewkowa z jabłkiem (marchew, jabłko, olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw), Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Cebula biała, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Olej rzepakowy, Nasiona słonecznika, Sos słodkie chili, Natka pietruszki, Czosnek, Sól, Kiełki słonecznika

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 745 kJ/417 kcal
Tłuszcz: 23,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,9 g
Węglowodany: 49,2 g
w tym cukry: 11,9 g
Błonnik: 6,5 g
Białko: 15,0 g
Sól: 2,2 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: