Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.97
Pęczotto z burakiem, fetą, szpinakiem i orzechami laskowymi, surówka z fenkułem i jabłkiem
Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Czosnek, Oliwa z oliwek, Miód pszczeli, Marchew, Koper włoski, Koperek, Jabłko, Szpinak, Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Cebula biała, ORZECHY LASKOWE, Sól, Pieprz czarny, Burak, Tymianek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Rozmaryn, Olej rzepakowy, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 183 kJ/761 kcal |
Tłuszcz: 36,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,4 g |
Węglowodany: 88,9 g w tym cukry: 30,5 g |
Błonnik: 16,2 g |
Białko: 25,4 g |
Sól: 4,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.