Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.97 Star

Pęczotto z burakiem, fetą, szpinakiem i orzechami laskowymi, surówka z fenkułem i jabłkiem

Burak, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Koper włoski, Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Szpinak, Cebula biała, Marchew, Jabłko, ORZECHY LASKOWE, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Olej rzepakowy, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Oliwa z oliwek, Sok z cytryny, Czosnek, Sól, Tymianek, Rozmaryn, Koperek, Miód pszczeli, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
3 180 kJ/760 kcal
Tłuszcz: 36,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,4 g
Węglowodany: 88,7 g
w tym cukry: 30,5 g
Błonnik: 16,2 g
Białko: 25,4 g
Sól: 4,2 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • mleko
  • orzechy
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: