Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.97 Star

Pęczotto z burakiem, fetą, szpinakiem i orzechami laskowymi, surówka z fenkułem i jabłkiem

Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Czosnek, Oliwa z oliwek, Miód pszczeli, Marchew, Koper włoski, Koperek, Jabłko, Szpinak, Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Cebula biała, ORZECHY LASKOWE, Sól, Pieprz czarny, Burak, Tymianek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Rozmaryn, Olej rzepakowy, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Sok z cytryny świeżo wyciskany

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
3 183 kJ/761 kcal
Tłuszcz: 36,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,4 g
Węglowodany: 88,9 g
w tym cukry: 30,5 g
Błonnik: 16,2 g
Białko: 25,4 g
Sól: 4,2 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • mleko
  • orzechy
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: