Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
Pęczotto z greckim serem, papryką i groszkiem, surówka z białej kapusty
Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Oliwa z oliwek, Sos słodkie chili, Groszek zielony, Pieprz czarny, Sól, Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Por, Nasiona słonecznika, Surówka koperkowa (kapusta biała (58%), majonez (20%) [olej rzepakowy, woda, musztarda (GORCZYCA biała, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy) żółtka JAJ kurzych w proszku], koper (10%), ogórek zielony świeży (10%), marchew, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw)
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 899 kJ/932 kcal |
Tłuszcz: 46,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,6 g |
Węglowodany: 104,6 g w tym cukry: 22,2 g |
Błonnik: 12,3 g |
Białko: 30,4 g |
Sól: 3,6 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.