Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38 Star

Pęczotto z greckim serem, papryką i groszkiem, surówka z białej kapusty

Surówka koperkowa (kapusta biała (58%), majonez (20%) [olej rzepakowy, woda, musztarda (GORCZYCA biała, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy) żółtka JAJ kurzych w proszku], koper (10%), ogórek zielony świeży (10%), marchew, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw), Papryka czerwona, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Groszek zielony, Por, Nasiona słonecznika, Oliwa z oliwek, Sos słodkie chili, Sól, Olej rzepakowy, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję XXL

Wartość energetyczna:
3 917 kJ/936 kcal
Tłuszcz: 46,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,6 g
Węglowodany: 101,8 g
w tym cukry: 22,2 g
Błonnik: 11,3 g
Białko: 30,5 g
Sól: 3,6 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: