Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
Pęczotto z kapustą i fasolką szparagową i indykiem
Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Szpinak baby, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Por, Oliwa z oliwek, Kapusta biała, Fasolka szparagowa zielona, Cebula biała, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Indyk, Imbir, Kasza JĘCZMIENNA pęczak
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 586 kJ/857 kcal |
Tłuszcz: 24,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,6 g |
Węglowodany: 93,6 g w tym cukry: 5,7 g |
Błonnik: 11,1 g |
Białko: 66,4 g |
Sól: 5,3 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.