Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.07
Pęczotto z warzywami korzeniowymi, grzybami, groszkiem i parmezanem
Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Olej rzepakowy, Pietruszka, Marchew, Koperek, Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Groszek zielony, Tymianek, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Oliwa z oliwek, Czosnek, Cukier, Burak, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sól, Rozmaryn, Pieprz czarny, Podgrzybki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 709 kJ/408 kcal |
Tłuszcz: 11,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g |
Węglowodany: 66,3 g w tym cukry: 6,9 g |
Błonnik: 12,1 g |
Białko: 15,4 g |
Sól: 1,5 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.