Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.07 Star

Pęczotto z warzywami korzeniowymi, grzybami, groszkiem i parmezanem

Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Olej rzepakowy, Pietruszka, Marchew, Koperek, Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Groszek zielony, Tymianek, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Oliwa z oliwek, Czosnek, Cukier, Burak, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sól, Rozmaryn, Pieprz czarny, Podgrzybki

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 709 kJ/408 kcal
Tłuszcz: 11,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g
Węglowodany: 66,3 g
w tym cukry: 6,9 g
Błonnik: 12,1 g
Białko: 15,4 g
Sól: 1,5 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: