Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.07 Star

Pęczotto z warzywami korzeniowymi, grzybami, groszkiem i parmezanem

Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Burak, Pietruszka, Marchew, Podgrzybki, Groszek zielony, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Koperek, Oliwa z oliwek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sól, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Olej rzepakowy, Cukier, Czosnek, Pieprz czarny, Rozmaryn, Tymianek

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 559 kJ/373 kcal
Tłuszcz: 11,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g
Węglowodany: 56,7 g
w tym cukry: 8,3 g
Błonnik: 11,1 g
Białko: 14,0 g
Sól: 1,5 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: