Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.58 Star

Pełnoziarnista kanapka z pesto z suszonych pomidorów, grillowanym indykiem, kozim serem i rukolą, świeże warzywa

Chleb żytni z ziarnami (Naturalny zakwas ŻYTNI (mąka ŻYTNIA, woda), mąka ŻYTNIA, woda, nasiona słonecznika, pestki dyni, sól, serwatka (z MLEKA) słód ŻYTNI), Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Indyk, Ser kozi (pasteryzowane MELKO kozie, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna), Rukola, Olej rzepakowy, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Oliwa z oliwek, Woda, Sól, Papryka słodka, Cukier, Czosnek, Kolendra, Imbir, Pieprz czarny, Kmin rzymski, Tymianek

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
2 519 kJ/602 kcal
Tłuszcz: 29,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,2 g
Węglowodany: 57,1 g
w tym cukry: 4,4 g
Błonnik: 8,6 g
Białko: 31,6 g
Sól: 6,1 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: