Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.59
Pełnoziarnista kanapka z pesto z suszonych pomidorów, grillowanym indykiem, kozim serem i rukolą, świeże warzywa
Ogórek zielony, Sól, Ser kozi (pasteryzowane MELKO kozie, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Oliwa z oliwek, Czosnek, Indyk, Tymianek, Pieprz czarny, Rukola, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Imbir, Cukier, Chleb pełnoziarnisty (płatki OWSIANE, woda, nasiona słonecznika, nasiona lnu, płatki SOJOWE, błonnik roślinny, pestki dyni, SEZAM, ziarno ŻYTA, ziarno ORKISZU, kiełki ŻYTNIE słodowane, olej rzepakowy, sól, przyprawy, miód), Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 146 kJ/752 kcal |
Tłuszcz: 54,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,1 g |
Węglowodany: 36,7 g w tym cukry: 8,4 g |
Błonnik: 10,6 g |
Białko: 33,1 g |
Sól: 12,2 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.