Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15
Pełnoziarnista tarta z rabarbarem i mango
MIGDAŁY w płatkach, Cukier, Mąka ziemniaczana, Mango, Rabarbar, Żelatyna, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, MASŁO 82% tł., Sól, JAJA kurze, Proszek do pieczenia
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 341 kJ/320 kcal |
Tłuszcz: 17,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,5 g |
Węglowodany: 35,4 g w tym cukry: 0,7 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 7,4 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.