Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.35
Pełnoziarniste ciastka dyniowo-korzenne z gorzką czekoladą
Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Cukier, Cynamon, Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), Gałka muszkatołowa, Imbir, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Olej rzepakowy, Pasta waniliowa, Proszek do pieczenia, Przyprawa do piernika (cukier, cynamon, goździki, kakao, owoc kolendry, ziele angielskie, gałka muszkatołowa), Soda oczyszczona, Dynia, JAJA kurze, MASŁO 82% tł.
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 659 kJ/158 kcal |
Tłuszcz: 6,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 21,9 g w tym cukry: 6,1 g |
Błonnik: 2,1 g |
Białko: 3,2 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.