Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26
Pełnoziarniste orzechowe serniczki, twarożek waniliowy, jeżyny
Mięta, Jeżyny, Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane, odtłuszczone MLEKO w proszku), Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Miód pszczeli, ORZECHY LASKOWE, Otręby PSZENNE, SER twarogowy chudy, JAJA kurze, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), SER twarogowy półtłusty
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.