Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26
Pełnoziarniste orzechowe serniczki, twarożek waniliowy, jeżyny
Mięta, Jeżyny, Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Miód pszczeli, ORZECHY LASKOWE, Otręby PSZENNE, SER twarogowy chudy, JAJA kurze, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), SER twarogowy półtłusty
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 910 kJ/218 kcal |
Tłuszcz: 10,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g |
Węglowodany: 20,0 g w tym cukry: 9,3 g |
Błonnik: 4,4 g |
Białko: 13,2 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.