Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.63
Pełnoziarniste pancakes z kefirem, pieczone jabłka, domowa nutella ze śliwek
Jagody goji (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Cukier, Kakao, Śliwki, jabłko, Kefir 2% tłuszczu (MLEKO pasteryzowane, kultury bakterii mlekowych), Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Olej rzepakowy, Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 430 kJ/581 kcal |
Tłuszcz: 11,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g |
Węglowodany: 97,8 g w tym cukry: 18,8 g |
Błonnik: 9,2 g |
Białko: 21,4 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.