Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.6
Pełnoziarniste penne z serem dojrzewającym Czarna Perła, pomidorkami i sałatą rzymską, pesto szpinakowe
Makaron pełnoziarnisty (Mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Olej rzepakowy, Sól, Czosnek, Oliwa z oliwek, orzechy pinii, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Szpinak, Pomidorki daktylowe, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Sałata rzymska mini, Ser Czarna Perła (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik: karoteny)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 868 kJ/207 kcal |
Tłuszcz: 16,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,2 g |
Węglowodany: 15,6 g w tym cukry: 1,8 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 8,5 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.