Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
Pełnoziarniste penne z sosem a’la carbonara z boczkiem, indykiem i brokułami
Brokuły, Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Śmietanka 18% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Mąka ziemniaczana, Gałka muszkatołowa, Wywar warzywny (zawiera SELER), Cebula biała, Makaron pełnoziarnisty (Mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Tymianek, Imbir, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Indyk, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 183 kJ/283 kcal |
Tłuszcz: 6,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g |
Węglowodany: 29,1 g w tym cukry: 2,0 g |
Błonnik: 6,1 g |
Białko: 25,4 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.