Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.9
Pełnoziarniste placuszki warzywne, sos jogurtowo-ziołowy, pomidorki
Roszponka, Ziemniaki, Kolendra, Czosnek, Bazylia, JOGURT naturalny 2% tł., Cukier, Pomidorki daktylowe, Marchew, JAJA kurze, cukinia, Sól, Nasiona słonecznika, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 639 kJ/392 kcal |
Tłuszcz: 16,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g |
Węglowodany: 43,2 g w tym cukry: 8,4 g |
Błonnik: 8,1 g |
Białko: 18,2 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.