Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.74
Pełnoziarniste placuszki z jagodami i sosem waniliowym, truskawki
Mięta, Cukier, JOGURT naturalny 2% tł., Mąka PSZENNA, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Proszek do pieczenia, Jagody, JAJA kurze, Pasta waniliowa, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), Truskawki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 377 kJ/329 kcal |
Tłuszcz: 7,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 50,8 g w tym cukry: 15,0 g |
Błonnik: 4,6 g |
Białko: 14,2 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.