Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.62
Pełnoziarniste spaghetti bolognese z mozzarellą
Ser mozzarella (MLEKO, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Marchew, Wieprzowina, SELER naciowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Oregano, Koncentrat pomidorowy 30%, Bazylia, Czosnek, Cukier, Cebula biała, Sól, Olej rzepakowy, Makaron pełnoziarnisty (mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista, woda), Wołowina
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 432 kJ/581 kcal |
Tłuszcz: 25,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,3 g |
Węglowodany: 47,4 g w tym cukry: 7,3 g |
Błonnik: 6,0 g |
Białko: 40,7 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.