Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.59
Pełnoziarnisty makaron all'arrabbiata z mozzarellą
Ser mozzarella (MLEKO, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka), Makaron pełnoziarnisty (mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Olej rzepakowy, Sól, Cebula biała, Koncentrat pomidorowy 30%, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Czosnek, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 290 kJ/308 kcal |
Tłuszcz: 6,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 39,6 g w tym cukry: 8,0 g |
Błonnik: 5,4 g |
Białko: 16,0 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.