Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
Penne z czerwoną cebulą, kozim serem i orzechami włoskimi
Natka pietruszki, ORZECHY WŁOSKIE, Cebula czerwona, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Majeranek, Mąka ziemniaczana, Miód pszczeli, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Oliwa z oliwek, Sól, Makaron pełnoziarnisty (Mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Olej rzepakowy, Rukola, Ser kozi (MLEKO kozie, sól, stabilizator: chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 023 kJ/245 kcal |
Tłuszcz: 8,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 31,9 g w tym cukry: 4,9 g |
Błonnik: 3,5 g |
Białko: 10,5 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.