Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42 Star

Penne z czerwoną cebulą, kozim serem i orzechami włoskimi

Makaron pełnoziarnisty (Mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Cebula czerwona, Rukola, Ser kozi (MLEKO kozie, sól, stabilizator: chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej), ORZECHY WŁOSKIE, Woda, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Olej rzepakowy, Natka pietruszki, Miód pszczeli, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Sól, Mąka ziemniaczana, Majeranek

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 023 kJ/245 kcal
Tłuszcz: 8,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 31,9 g
w tym cukry: 4,9 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 10,5 g
Sól: 0,3 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • jaja
  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: