Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.95
-
Dairy Free
Perska sałatka shirazi z granatem i grzankami czosnkowymi
Chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Olej rzepakowy, Tymianek, Czosnek, Sól, Cebula czerwona, Granat, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sumak, Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy), Pomidor malinowy
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 521 kJ/363 kcal |
Tłuszcz: 13,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 51,9 g w tym cukry: 11,6 g |
Błonnik: 9,6 g |
Białko: 7,8 g |
Sól: 2,4 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.