Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.95
-
Dairy Free
Perska sałatka shirazi z granatem i grzankami czosnkowymi
Chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Olej rzepakowy, Tymianek, Czosnek, Sól, Cebula czerwona, Granat, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sumak, Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy), Pomidor malinowy
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.