Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23
-
Less Gluten
Pieczarki pieczone w sosie bolońskim z żółtym serem
Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Pieczarki portobello, Cebula biała, Cukier, Czosnek, Koncentrat pomidorowy 30%, Marchew, Olej rzepakowy, Oregano, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), SELER naciowy, Sól, Wieprzowina, Wołowina
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 654 kJ/156 kcal |
Tłuszcz: 8,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g |
Węglowodany: 9,3 g w tym cukry: 1,8 g |
Błonnik: 2,3 g |
Białko: 14,2 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.