Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23 Star
  • Less Gluten

Pieczarki pieczone w sosie bolońskim z żółtym serem

Pieczarki portobello, Wołowina, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Wieprzowina, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Marchew, Cebula biała, Koncentrat pomidorowy 30%, SELER naciowy, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Oregano, Cukier, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
657 kJ/157 kcal
Tłuszcz: 8,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g
Węglowodany: 9,4 g
w tym cukry: 1,9 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 14,2 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • mleko
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: