Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Less Carb

Pieczarkowa frittata z boczkiem i natką pietruszki, sos pomidorowo-paprykowy, pieczone pomidory

JAJA kurze, Pomidorki cherry, Pieczarki, Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Cebula czerwona, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka czerwona, Cebula biała, Natka pietruszki, Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Oregano, Czosnek, Miód pszczeli

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 072 kJ/256 kcal
Tłuszcz: 17,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,0 g
Węglowodany: 7,3 g
w tym cukry: 3,4 g
Błonnik: 2,5 g
Białko: 19,8 g
Sól: 1,4 g

Alergeny

  • jaja
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: