Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Less Carb

Pieczarkowa frittata z boczkiem i natką pietruszki, sos pomidorowo-paprykowy, pieczone pomidory

Oregano, Pieprz czarny, Sól, Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Cebula czerwona, Olej rzepakowy, JAJA kurze, Natka pietruszki, Czosnek, Pieczarki, Miód pszczeli, Pomidorki cherry, Koncentrat pomidorowy 30%, Papryka czerwona, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cebula biała

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
818 kJ/195 kcal
Tłuszcz: 12,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,4 g
Węglowodany: 6,4 g
w tym cukry: 3,3 g
Błonnik: 2,2 g
Białko: 14,9 g
Sól: 1,1 g

Alergeny

  • jaja
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: