Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.16
-
Dairy Free
Pieczarkowe faux gras, chleb ze słonecznikiem, pomidory daktylowe, roszponka
Roszponka, Chleb razowy ze słonecznikiem (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, nasiona słonecznika, mąka PSZENNA, sól), Natka pietruszki, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Rozmaryn, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Syrop klonowy, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Cebula biała, Pieczarki, Podgrzybki, Soczewica zielona, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 126 kJ/269 kcal |
Tłuszcz: 10,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 33,0 g w tym cukry: 1,2 g |
Błonnik: 6,3 g |
Białko: 10,5 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.