Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Pieczarkowe mielone w wegańskim sosie pieczeniowym z puree ziemniaczano-pietruszkowym i buraczkami
Burak, Płatki OWSIANE bezglutenowe, Ziele angielskie, Tymianek, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), SELER naciowy, Rozmaryn, Pietruszka, Marchew, Koncentrat pomidorowy 30%, Wywar warzywny (zawiera SELER), Ziemniaki, Pietruszka, Oliwa z oliwek, Napój sojowy (woda, SOJA, węglan wapnia, włókno lniane, sól, naturalny aromat, witaminy: D, B12), Pieczarki, Cukier, Czosnek, Liść laurowy, Gałka muszkatołowa, Kasza jaglana, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Papryka wędzona, Koperek, Cebula biała, Sól, Sok z cytryny, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Jabłko, Cebula biała
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 339 kJ/798 kcal |
Tłuszcz: 18,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 130,7 g w tym cukry: 21,2 g |
Błonnik: 22,0 g |
Białko: 27,3 g |
Sól: 3,0 g |
Alergeny
- gluten
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.