Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.33
-
Dairy Free
-
Vegan
Pieczarkowo-pomidorowy gulasz z nerkowcami i białą fasolą, kasza bulgur z natką pietruszki
ORZECHY NERKOWCA, Pasta z orzechów nerkowca (100% prażonych ORZECHÓW NERKOWCA), Cebula biała, SELER naciowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Pieczarki, Olej rzepakowy, Marchew, Fasola biała, Koncentrat pomidorowy 30%, Czubryca (papryka słodka, marchew, papryka ostra, czosnek, majeranek, sól, cukier, tymianek, cząber, cebula, pasternak, kaszka kukurydziana, oleorezyna papryki - barwnik naturalny), Cukier, Natka pietruszki, Sól, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), ORZECHY NERKOWCA
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 243 kJ/297 kcal |
Tłuszcz: 8,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 45,0 g w tym cukry: 6,9 g |
Błonnik: 9,7 g |
Białko: 14,5 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.