Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31
Pieczona kaczka z sosem karmelowo-pomarańczowym, bulgur z zielonym groszkiem, surówka marchewkowa z fistaszkami
ORZESZKI ZIEMNE, Natka pietruszki karbowana, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sok z limonki świeżo wyciskany, Sok pomarańczowy, Rozmaryn, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Miód pszczeli, Gruszka, Wywar warzywny (zawiera SELER), Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Wieprzowina, polędwica, Groszek zielony, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Majeranek, Kolendra, Imbir, Surówka marchewkowa z jabłkiem (marchew, jabłko, olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 836 kJ/439 kcal |
Tłuszcz: 16,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g |
Węglowodany: 34,4 g w tym cukry: 6,6 g |
Błonnik: 4,4 g |
Białko: 39,5 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- seler
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.