Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.18
-
Less Gluten
Pieczona keto fasolka szparagowa z serem pleśniowym i oliwą z pestek dyni
Olej z pestek dyni, Ser pleśniowy Lazur (MLEKO pełne pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti), Dynia pestki, Fasolka szparagowa zielona, Sól, Pomidorki daktylowe, Rukola
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 615 kJ/147 kcal |
Tłuszcz: 12,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g |
Węglowodany: 4,6 g w tym cukry: 1,3 g |
Błonnik: 2,1 g |
Białko: 3,4 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.