Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pieczona marchewka z soczewicą i winogronami, dressing z cynamonem
Rukola, Marchew, Miód pszczeli, Olej rzepakowy, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Soczewica czarna, Cynamon, Oliwa z oliwek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Winogrona ciemne, Winogrona ciemne
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 531 kJ/127 kcal |
Tłuszcz: 4,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 19,1 g w tym cukry: 6,2 g |
Błonnik: 6,0 g |
Białko: 3,8 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.