Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Pieczona owsianka a’la szarlotka, karmelizowane śliwki
ORZECHY LASKOWE, Cukier, Cynamon, Jabłko, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Płatki OWSIANE bezglutenowe, Proszek do pieczenia, Siemię lniane, Sól, JAJA kurze, Olej kokosowy, Miód pszczeli, Sok z cytryny, Śliwki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 972 kJ/232 kcal |
Tłuszcz: 9,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g |
Węglowodany: 30,3 g w tym cukry: 17,6 g |
Błonnik: 4,5 g |
Białko: 4,8 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- jaja
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.