Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22
-
Less Gluten
Pieczona owsianka z truskawkami, borówkami i morelą, jogurt waniliowy
Mięta, Borówka amerykańska, JOGURT naturalny 2% tł., Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), Ksylitol, MLEKO spożywcze 2% tł., Płatki OWSIANE bezglutenowe, JAJA kurze, Morele, Truskawki
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 685 kJ/642 kcal |
Tłuszcz: 15,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,3 g |
Węglowodany: 95,0 g w tym cukry: 21,4 g |
Błonnik: 9,9 g |
Białko: 25,9 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.