Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21
-
Less Gluten
Pieczona papryka z serem provolone, pesto z orzechów włoskich
Papryka czerwona, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Natka pietruszki, ORZECHY WŁOSKIE, Ser Provolone (krowie MLEKO, sól, podpuszczka)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 721 kJ/172 kcal |
Tłuszcz: 13,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 10,6 g w tym cukry: 5,8 g |
Błonnik: 3,2 g |
Białko: 6,5 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.