Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21 Star
  • Less Gluten

Pieczona papryka z serem provolone, pesto z orzechów włoskich

Papryka czerwona, Ser Provolone (krowie MLEKO, sól, podpuszczka), ORZECHY WŁOSKIE, Oliwa z oliwek, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Natka pietruszki, Czosnek, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
721 kJ/172 kcal
Tłuszcz: 13,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 10,6 g
w tym cukry: 5,8 g
Błonnik: 3,2 g
Białko: 6,5 g
Sól: 0,1 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: