Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.18
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Pieczona pietruszka z quinoa, rukolą, sos pistacjowy
Komosa ryżowa mix, Sól, ORZECHY PISTACJOWE, Pietruszka, Imbir, Oliwa z oliwek, Papryka słodka, Papryka wędzona, Pieprz czarny, Sok z cytryny, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Syrop klonowy, Rukola, Pasta pistacjowa (PISTACJE), Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 963 kJ/230 kcal |
Tłuszcz: 12,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g |
Węglowodany: 19,6 g w tym cukry: 9,7 g |
Błonnik: 6,4 g |
Białko: 7,2 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.