Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
-
Less Gluten
Pieczone bataty z pesto, greckim serem i granatem
Batat, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Granat, Oliwa z oliwek, orzechy pinii, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Bazylia, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 423 kJ/101 kcal |
Tłuszcz: 6,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 10,4 g w tym cukry: 3,0 g |
Błonnik: 1,6 g |
Białko: 1,7 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.